Facebook

4e en 67.83% v Easy Rider 6e en 66.99% v Filemon Lekker gereden in de Lichte Tour selectie voor het NK.

21 vind ik leuks2 dagen geleden

Easy Rider scores second place with Justine in Prix.St Georges 67,8% in qualifier for Jumping Amsterdam.

40 vind ik leuks1 week geleden

Justine Mudde


      
      

Justine Mudde

Justine Mudde voor dressuur les en trainen van paarden
Justine is 10 november 1994 geboren en is opgegroeid op een boerderij/paardenstal. Op elf jarige leeftijd begint ze met zowel dressuur als spring wedstrijden. Met springen is ze tot en met de Z – D pony’s gekomen (3e op NK Indoor).
Vanaf 13-jarige leeftijd rijdt Justine Nationale/ Internationale wedstrijden (dressuur) bij de Pony’s. Met Wonderboy komt zij in het A kader en is zij reserve combinatie voor het E.K.

Daarnaast maakt ze de overstap naar de paarden met onder meer Lauda, Turbo Magic en Roh Magic. Met een aantal paarden neemt ze succesvol deel aan Internationale jeugd wedstrijden, waarbij zij ook verschillende malen deel uitmaakt van het A en B- Kader van de jeugd.
Na de middelbare school rondt Justine de Masterclass in Deurne af. Inmiddels heeft zij veel ervaring met het opleiden van jonge paarden tot en met de Lichte tour. Ook vindt zij het heel erg leuk om deel te nemen aan verschillende jonge paarden competities zoals de Ibop en Pavo cup. Justine haalt meerdere malen met verschillende paarden de finale van de PAVO Cup en wordt met Excalibur de beste ruin bij de 4-jarigen. Ervaring op Regio kampioenschappen (winnaar ZZ-L met Excalibur), finales NK , winnaar subtop wedstrijden ZZ-Z en Lichte Tour met Filemon en Easy Rider.

Justine is op dit moment full time werkzaam op de Magic Stables in Laren waar zij zich bezig houdt met het opleiden van paarden (zowel in eigendom van Magic Stables als van andere klanten), wedstrijd rijden en verkoop klaar maken. Justine Mudde voor dressuur les en trainen van paarden .

Contact

 • Paviljoensweg 16, 1251 AS Laren
 • Pauline Mudde + 31 (0) 6 22 51 87 96
 • Justine Mudde + 31 (0) 6 53 10 15 39

Kleding partner

© 2018 Magic Stables

Contact